Bruiloften

Naast de DJ boekingen in de Horeca en op Evenementen, is DJ Tomba tevens een veel geboekte DJ op bruiloftsfeesten.

Tegenwoordig zijn bruiloftsfeesten een mix van diverse stijlen muziek. De tijd dat er voornamelijk foxtrots gedanst werden is tegenwoordig verleden tijd blijkt uit de ervaringen.

11257150_1437765159862222_6206169536186851155_n

Het bruidspaar van deze tijd geeft voornamelijk de voorkeur aan muziek uit de jaren 80, 90, 2000, huidige Top 40, Nederlandstalig en feestmuziek (Apres-Ski achtig) maar ook Pop en Rockmuziek. Sinds deze verandering in deze muziekwensen een aantal jaren geleden, is DJ Tomba ook regelmatig te vinden als DJ op vele bruiloften.

Om een inzicht te geven van wat je kan verwachten bij het boeken van DJ Tomba, staat hieronder hoe hij te werk gaat en wat de mogelijkheden zijn.

Werkwijze

Een goed bruiloftsfeest staat of valt met  de juiste voorbereiding.

Daarom nemen we altijd uitgebreid de tijd om de inhoud  en het draaiboek van het feest samen  door te nemen dmv een kennismakingsgesprek. Door de samenwerking met de juiste partner in licht & geluid kunnen wij aan vele wensen voldoen omtrent aankleding van uw feest dmv licht en geluid. Van 100 tot 500 personen, alles is mogelijk.

Tijdens de kennismakingsgesprekken, welke plaatsvinden face 2 face waar gewenst, zal DJ Tomba samen met het bruidspaar en eventuele ceremoniemeester(s) de volgende punten bespreken:

  • Welke muziek wel
  • Welke muziek niet
  • Aantal personen
  • Wensen omtrent licht en geluid
  • Zijn er voordrachten van gasten en is dit ook gewenst
  • Aanvangstijd en de Eindtijd

Dit zijn enkele punten die aanbod komen, maar natuurlijk wordt er nog meer besproken om zo het bruiloftsfeest tot een avond te maken welke nooit meer wordt vergeten. Het is immers toch 1 van de mooiste dagen uit je leven.

Natuurlijk is de prijs ook erg belangrijk, DJ Tomba hanteert 2 vaste prijzen, 1 prijs met licht en geluid, en 1 prijs zonder licht en geluid, omdat de gewenste apparatuur al aanwezig is op de feestlocatie.

Om de juiste prijs aan te kunnen bieden verzoek ik je dan ook om contact op te nemen via het contactformulier of via info@djtomba.nl. Mocht de datum die gepland is al vol staan in de agenda op deze site, niet getreurd, wij werken samen met vele goede ervaren DJ’s welke ook de ruime ervaring hebben om het feest tot een topfeest te maken.

Uit ervaring blijkt dat de prijzen erg scherp zijn en goedkoper dan vele partijen in deze branche.

Klik op onderstaande afbeelding om te zien wat DJ Tomba zoal doet, en welke mogelijkheden er onder andere zijn met de DJ Booth, Lichten etc.

Schermafbeelding 2016-06-15 om 14.46.56