Biografie

Eind jaren ’90 begon hij als Dj/zanger/entertainer in een feestcafé in Tilburg.
Vanaf 2002 kreeg hij de kans om van zijn hobby zijn beroep te maken.
Hij mocht zijn kunsten vertonen op de bekende wintersport locatie Val Thorens bij het Yorin FM Café.

2003 was dan ook het jaar dat hij zijn eigen bedrijf op richten. Tomba prof. Dj entertainment & promotions.

In 2004 en 2005 tourde DJ Tomba door het hele land, en ook het buitenland bleef niet ongemoeid: Les Deux Alpes en Mallorca waren de locaties waar je hem kon vinden.
Ook was DJ Tomba regelmatig te vinden op diverse grote shows.

Eind 2005 besloot DJ Tomba dat het tijd werd voor een single.
Waar de afgelopen jaren een leuk lijstje aan single’s bij is toegevoegd.

2006 was voor DJ Tomba een uitermate goed jaar. Hij werd uitgeroepen tot Populairst Opkomende DJ van 2006. Hierdoor verscheen hij direct op diverse binnen- en buitenlandse locaties, waaronder de beroemde discotheek Pacha in Salou en de Oranje Camping tijdens het WK.

In de zomerseizoenen daarna vond je DJ Tomba overal en nergens, zelfs in Turkije: hij vloog voor drie dagen naar Alanya om daar te draaien.
Buiten de buitenlandse clubs en café’s heeft hij reeds gedraaid in een aantal toon aangevende zaken en evenementen in binnen en buitenland waaronder: Club Panama, Club Rembrandt, Pink Saturday, koningsdag Eindhoven (10.000 feestvierders) en nog veel meer.

Sinds DJ Tomba begon is hij tot op heden, een veel geboekte deejay die zijn hand er niet voor omdraait om van iedere horeca zaak of evenement tot 1 groot feest te maken. Of het nu om nederlandstalig gaat of allround, niets is hem te gek.

Naast zijn dj werkzaamheden is zijn bedrijf gespecialiseerd in het verzorgen van programmeringen voor horecazaken. Ook ondersteund hij concepten, door zijn jarenlange horeca ervaring weet hij wat er gevraagd wordt door de gast en hoe hierin op in te spelen.